Week tegen Kindermishandeling 14 t/m 20 november 2022

Veilig Thuis Oost-Brabant nodigt je graag uit om in de Week tegen Kindermishandeling tegen een gereduceerd tarief naar de film ‘La Ruche’ te gaan, in de Cacaofabriek in Helmond. Bij alle vertoningen zijn medewerkers van Veilig Thuis aanwezig en is er na afloop gelegenheid om door te praten en vragen te stellen. Hieronder vind je meer informatie over de film, data/tijden en hoe je kunt reserveren.

Meer weten over de Week tegen Kindermishandeling? Kijk dan op www.weektegenkindermishandeling.nl.

Korte inleiding op het coming-of-age-verhaal La Ruche:

Al zolang ze zich kunnen herinneren hebben tienerzussen Marion, Claire en Louise geleefd op het ritme van de buien van hun moeder Alice: dan weer prettig gestoord en ondernemend, dan weer depressief en giftig. Vooral de oudste zus doet er alles aan om het gezin bij elkaar te houden, maar liever zou Marion haar vleugels uitslaan en naar Brazilië vertrekken om te dansen. Hoe kan ze haar zussen achterlaten in de destructieve spiraal waarin hun moeder elke dag verder wegzakt?

La Ruche is het speelfilmdebut van de Belgische cineast Christophe Hermans. Samen met de acteurs brengt hij de liefdevolle en explosieve relatie tussen moeder en dochters zinderend tot leven.

Data en tijden:

Dinsdag 15 november, 19.00 uur;

Woensdag 16 november, 19.00 uur;

Donderdag 17 november, 19.00 uur.

Plaats:

Cacaofabriek

Cacaokade 1 Helmond

Tickets:

Reserveer tickets via www.cacaofabriek.nl

Toegang: €3,50

Geniet op vertoon van je toegangsbewijs van koffie/thee met een bonbon!

We hopen je te mogen begroeten in de Cacaofabriek!